کد خبر 1779742
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
ناپدیدشدن «اف-۳۵» آمریکا بر فراز ژاپن

یک فروند جنگنده اف-۳۵ آمریکایی هنگام پرواز بر فراز ژاپن، لحظاتی بعد از ارسال پیام اضطراری، از صفحه رادار ناپدید شد.

به گزارش مشرق، یک فروند جنگنده اف-۳۵ آمریکایی هنگام پرواز بر فراز ژاپن، لحظاتی بعد از ارسال پیام اضطراری، از صفحه رادار ناپدید شد.

به نوشته «هندو تایمز»، این جنگنده هنگام پرواز کد اضطراری ۷۷۰۰ را مخابره کرد که نشانگر بروز وضعیت اضطراری و نیازمند واکنش فوری کنترلرهای پرواز و نیروهای امدادی است.

در این گزارش آمده است که پس از ارسال این پیام، اف-۳۵ آمریکایی از سامانه‌های راداری محو شده و اطلاعات مربوط به احتمال سقوط، با داده‌های سرویس در سایت «فلایت رادار» ثبت شده است.

بر این اساس، با گذشت چند روز از این حادثه، دولت‌های ژاپن و آمریکا هیچ اظهار نظری در این زمینه نکرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
    6 1
    بشقاب پرنده تصرفش کرده و آن را در محفظه بدون زمان فیکس و ثابت نگهداشته . تا ببرن در کره خودشان و خلبان را با دقت مولکولی بشکافند و متوجه بشن که این دیگه چه جور جانوریست
    • بهرام IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
      1 1
      درود بر شما عالی گفتید. هر کسی اینو نمیتونه درک بکنه
  • IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
    1 1
    این که گفتم حرف مفت نیست . حرف ارزان هم نیست . و صحبت چندان پربهایی هم نیست .
    • سروش IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
      2 0
      اینهایی که شما فرموده اید ما هم قبول کردیم و کاملا صحیح است!! فقط اینکه خدایی چقدر انرژی صرف کردی؟ و چقدر پای این حرفهات فکر کردی؟ و اینکه آقا فسفر چیز خیلی با ارزشی هست بیخودی تیک آف نکش جانم!!!
  • سید IR ۰۹:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
    4 0
    تا کنون حداقل ده فروند از این نوع جنگنده به دلایل فنی در یانکیستان، ژاپن، کره جنوبی و کشورهای عضو ناتو در اروپا در خشکی و دریا سرنگون شده اند! اگر یک جنگنده چینی یا روسی در کمتر از پنج سال چنین تلفاتی در غیر از میدان جنگ داده بود، رسانه های غربی با تبلیغات تمسخرآمیز خود چه بر سر سازنده اش می آوردند؟!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس